Pes mi dneska vyhrabal orgonity
Pes mi dneska vyhrabal orgonity
Mám je kolem baráku zakopány na různých místech už pár měsíců a nikdy psa nenapadlo ani k nim čuchnout nebo si je označkovávat apod. A dneska jak když mu prdne v kouli systematicky doluje jeden za druhým. Jak si to mm vysvětlit?
Michal
Michal
Re: Pes mi dneska vyhrabal orgonity
Tvého psa zakleli zlí reptiliáni, stal se jejich zombií!
Ono vykopáním by si reptiliáni asi moc nepomohli. Jen by oroše byly na povrchu země, ale funkčnost je zachována. Jediné negativum by vzniklo, pokud by to našla manželka. Pro ní je to zatím pouze ozdoba, kterou vyrábím pro známé, takže bych těžko hledal výmluvu, co dělá pod každým rohem, na střeše, komínu, pod každým stromkem atd. atd.
Mě spíš napadá, zda momentální počasí nějak nemění účinnost orgošů. Pes ucítí energii a jde po ní.
Zkrátka proč dnes a hromadně a né, když jsem je zakopal a postupně.
Mě spíš napadá, zda momentální počasí nějak nemění účinnost orgošů. Pes ucítí energii a jde po ní.
Zkrátka proč dnes a hromadně a né, když jsem je zakopal a postupně.
Žeby spln mesiaca?????
Nevím, co je to spln měsíce, ale pokud to je něco v cyklu měsíce, tak těch cyklů už měli jak pes tak orgonity spolu několik a nic se nedělo.
Úplněk - spln.
A v čem je tento úplněk jiný než dva předchozí, při kterých se nic nedělo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba pes chce aby pršelo aby nemusel na zbytečně dlouhé vycházky.
Nevím jestli je to náhoda, ale můj pes 40-ti kilovej asi týden zpátky taky hrabal na zahradě na několika místech jak o život, zrovna tam kde jsou TB. Dřív nikdy nikde nehrabal...
Zvířata utíkají před zemětřesením předem... mají intuici. Co s těmi orgonity ten pes dělal? Nechal je ležet na povrchu, nebo na ně útočil?
země mění své siločáry a orgonit mluví se zvířetem že chce změnu, aby zase našel svoji sílu a mohl působit po měnící se lini v míru..
Nechal je ležeto kus dál. S tím přemístěním to zkusím. Díky, konečně něco konstruktivního.
pošlete nějakou fotku toho orgoše co je vyhrabanej, pokud možno ještě za čerstva. Dalo by se z toho něco vyčíst.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Pozdě, už jsem je pohladil a umístil o kus dál. Ale něco zůstalo v jednej z děr. Dneska ještě jednou kopal na stejným místě, ale orgoš už tam nebyl.
Psi a kočky mají viditelné spektrum oproti lidem posunuté, čili vidí, co my ne - zjednodušeně my vidíme 3D vibrace, zatímco oni navíc k tomu 3D vidí astrál, čili 4D.