: ))

posílám jedny chemtrailsovýMike.Jt píše:Bejt tam ještě haarpový vlnky tak je to dokonalý

člověk vidí chemy uplně ve všem
 člověk vidí chemy uplně ve všem  A když jde do obchoďáků pokukuje po všem co má TBčkoidní tvar jestli by z toho nešla udělat formička
 A když jde do obchoďáků pokukuje po všem co má TBčkoidní tvar jestli by z toho nešla udělat formička 
Mike.Jt píše:tomu říkám deformace povoláníčlověk vidí chemy uplně ve všem
A když jde do obchoďáků pokukuje po všem co má TBčkoidní tvar jestli by z toho nešla udělat formička
Ne. Máme rozdělenou práci. Pozoruju tě já a pak to napráskám dál. (Teplý bonz po ránu zahřeje.)petra píše:Ty mě pozoruješ Mike nebo co ?
Přesně tak to je - s těma formičkama.

ten obrazek dokonale vystihuje konec roku 2010 : )petra píše:posílám jedny chemtrailsovýMike.Jt píše:Bejt tam ještě haarpový vlnky tak je to dokonalý
 ))   Hezký svátky !
))   Hezký svátky !Jojo, hezký svátky všem a báječný rok 2011!kozma píše:Tak to jo. Koukám že jsme všichni švihlý stejně. A to je dobřééé lalala)) Hezký svátky !

ercecko píše:
: ))
 je jasné, že taková modrá a čistá obloha se jen tak nevidí a navíc ten chemtrail v češtině
   je jasné, že taková modrá a čistá obloha se jen tak nevidí a navíc ten chemtrail v češtině   
   Jinak všem přeju šťastné a klidné Vánoce ! At naše mufiny dobře ztvrdnou, dají se vyklopit a najdou si svůj cíl.
 Jinak všem přeju šťastné a klidné Vánoce ! At naše mufiny dobře ztvrdnou, dají se vyklopit a najdou si svůj cíl. pepr píše:Ne. Máme rozdělenou práci. Pozoruju tě já a pak to napráskám dál. (Teplý bonz po ránu zahřeje.)petra píše:Ty mě pozoruješ Mike nebo co ?
Přesně tak to je - s těma formičkama.

minimalne tech 10cm uz napadlo a porad padaji huste pekne velke vlocky s peknou strukturou.. vecer ovsem padaly neprijemne male vlocky ale hodne huste taky a na silnici to celkem klouzalo.. vcerejsi predpoved byla hlavne pro liberecky kraj ze tam ma napadnout az 20cm.. no me se zda ze to tak bude spis tady
 minimalne tech 10cm uz napadlo a porad padaji huste pekne velke vlocky s peknou strukturou.. vecer ovsem padaly neprijemne male vlocky ale hodne huste taky a na silnici to celkem klouzalo.. vcerejsi predpoved byla hlavne pro liberecky kraj ze tam ma napadnout az 20cm.. no me se zda ze to tak bude spis tady  take je to ale asi tim, jak se podarilo srazit tlak z 1032 (minuly tyden kdy bylo skoro cely zatazeno nizkou oblacnosti, i kdyz melo byt jasno..) na tlak kolem 1000 a to uz jsou srazky a oblacnost vetsi.. navic se tu zajimave zatocily proudeni..
 take je to ale asi tim, jak se podarilo srazit tlak z 1032 (minuly tyden kdy bylo skoro cely zatazeno nizkou oblacnosti, i kdyz melo byt jasno..) na tlak kolem 1000 a to uz jsou srazky a oblacnost vetsi.. navic se tu zajimave zatocily proudeni..