Tuto otázku jsi položil včera a pokusil jsem se ti na ni odpovědět. Tak proč s tím otravuješ znova? Zkopíruji ti ji tedy ještě jednou:Milos Elderx píše:http://www.osud.biz/wp-content/uploads/IMG_0060.jpg to je uz stvrty den kedy sa nechemtrailsuje??? Ako je to mozne? Ved je krasny slnecny den a to sa udajne chemtrailsuje prave pre to aby sa branilo slnku svietit na zem Nuz jedine ze by to bolo tak ze v ovzdusi vladnu poveternostne podmienky take ktore nedovoluju aktualne aby sa tvorili velke contrails
Určitá změna nastala, pro pozorné byla viditelná již od prosince, jakési zmenšení počtu dnů, kdy je na nebi velmi výrazné chemtrails či jeho oblačné produkty (v porovnání např. s loňskou zimou).Preco sa napriklad dnes nepraskuje (byvam nad leteckym koridorom) ked je vonku nadherne slnecno a to uz treti den a pritom veriaci v chemtrails tvrdia ze elitam ide o odtienenie slnecneho svetla???
Proč, to nevím. Časově to zapadá do oznámení, že OSN apelovala na zastavení geoinženýringových projektů z důvodu toho, že to není vyzkoušené a že se s tím hazarduje, že to může silně narušit regulační mechanismy atmosféry planety. Bylo to i na novinkách tuším. O OSN se často říká, že je to "impotentní" organizace, na druhou stranu to neplatí 100%, tj. určitou váhu má, zvlášť když to řekne takto nahlas a veřejně.
Já jsem za tu změnu na nebi rád, třebaže je drobná, i to vnitřně zahřeje.
A mluvím pouze o snížení počtu dní (ve srovnání s dobou před prosincem nebo ve srovnání s loňskou zimou). Obloha se drobným snížením cht pochopitelně ihned nezmění v čistě modou jako kdysi, zůstavá v ní stále ten divný šedý "opar".