Fí neboli Zlatý řez
http://www.volny.cz/zlaty.rez/diplomka1.html
jednotrubkove CB
Re: jednotrubkove CB
No jasně SOPHIA. jsi dobrý.
Ale ani jsem na to tak nemyslel. Spíše mě to pořád inspiruje k zachování poměrů té hmotné části- to co je z pryskyřice- a potom toho nad tím. Rozumíš mi.?
Tam bychom měli určitě dbát na zachovávání těch poměrů. Také se nemohu pořád spokojit s tím "kýblem" Podle toho co cítím, tak každý kužel míří svým užším konce k vrcholu stvoření- k Nebi -Rozumíš?
A my to máme obráceně protože máme pro odlévání jenom nádoby které jsou určeny na něco jiného - na vodu a ne formy na odlévání, toho co máme chceme tvořit...
No, ale jinak nic nikomu nevyčítám, Jde to a funguje to . Díky Bohu.
ted řeknu "blábol"
Teď když se dívám na tu pagodu-tak mi to připomíná vysílač-- otázka.. co to tenkrát asi "vysílalo",ale určitě tě to k něčemu fungovalo....
Tak Tobě Díky za osvícení.
Klid a Mír ve mně patří i Tobě...Děkuji děkuji Děkuji.
Ale ani jsem na to tak nemyslel. Spíše mě to pořád inspiruje k zachování poměrů té hmotné části- to co je z pryskyřice- a potom toho nad tím. Rozumíš mi.?
Tam bychom měli určitě dbát na zachovávání těch poměrů. Také se nemohu pořád spokojit s tím "kýblem" Podle toho co cítím, tak každý kužel míří svým užším konce k vrcholu stvoření- k Nebi -Rozumíš?
A my to máme obráceně protože máme pro odlévání jenom nádoby které jsou určeny na něco jiného - na vodu a ne formy na odlévání, toho co máme chceme tvořit...
No, ale jinak nic nikomu nevyčítám, Jde to a funguje to . Díky Bohu.
ted řeknu "blábol"
Teď když se dívám na tu pagodu-tak mi to připomíná vysílač-- otázka.. co to tenkrát asi "vysílalo",ale určitě tě to k něčemu fungovalo....
Tak Tobě Díky za osvícení.
Klid a Mír ve mně patří i Tobě...Děkuji děkuji Děkuji.
Jen taková inspirace k pagodám: nejde o tvarové biorezonátory, které spíše než vysílají, mají spíše přijímat? Pránu, čchi, orgon. Připomíná mi to anténu zbystřující (rozechvívající) citlivost 7. čakry a skrze ni propojení lidské bytosti na Vesmírné čakry - komunikační sítě?
Kocour říkáš to dobře.
Ty věže jsou přijímače,ale když půjdeš dovnitř a stoupneš si na ohniskové body a začneš mluvit
k TOMU PROSTORU- tak se aktivuje tok obráceně a ty svou přítomností svou informací- svým mluvení- nabíjíš částice ORGON a protože jsou neustále v pohybu tak těmi informacemi naplňují prostor světla a v některých případech mohou zobrazit obrazy Tvých představ...
Pokud bys udělal ORGONIT CB tak VELIKÝ- abys sám mohl být v jeho středu a v linii LASER KŘIŠTÁLU a věděl co říkat, tak...
Ty věže jsou přijímače,ale když půjdeš dovnitř a stoupneš si na ohniskové body a začneš mluvit
k TOMU PROSTORU- tak se aktivuje tok obráceně a ty svou přítomností svou informací- svým mluvení- nabíjíš částice ORGON a protože jsou neustále v pohybu tak těmi informacemi naplňují prostor světla a v některých případech mohou zobrazit obrazy Tvých představ...
Pokud bys udělal ORGONIT CB tak VELIKÝ- abys sám mohl být v jeho středu a v linii LASER KŘIŠTÁLU a věděl co říkat, tak...
Zřejmě většina náboženských staveb s věžičkama je projektována tak, aby energii z lidí vytahovala. Přesněji řečeno kradla. Nakradená energie je potom majetkem entit, který za pozemskýma naprosto nesmyslnýma náboženstvíma stojí. Kdo ví kdo to je?
K doplnění dpoporučuju přečíst a hlavně poslední odstavce:http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail ... maci-zeme/Ondřej píše:Zřejmě většina náboženských staveb s věžičkama je projektována tak, aby energii z lidí vytahovala. Přesněji řečeno kradla. Nakradená energie je potom majetkem entit, který za pozemskýma naprosto nesmyslnýma náboženstvíma stojí. Kdo ví kdo to je?