taková málá velkovýrobna

Já pro začátek začnu v menšim, ale díky za možnost utvořit si představu...
PS: Jaké tužidlo pouzžíváš?

copak s tim budeš dělat?
 copak s tim budeš dělat?  to budeš rozhazovat jak ti frantíci kam se dá ne?
 to budeš rozhazovat jak ti frantíci kam se dá ne? 

Vojto vlož sem nějaké foto ať se pokochámevojta píše:Tak píši jak jsem slíbil.První orgonity dost popraskané,ale funkční.Od malinkých talismanu,po květináče.Co šlo z 5l pryskiřice.Než jsem napsal,tak jsem je musel přece odzkoušet.Od té doby co na nich spím,mám klidnější spánek,necítím nervozitu a srdce mi neháže jak ve vlaku.Hlava mě za měsíc bolela 2krát,místo 3krát za týden.Strom napadený plísněmi se mi uzdravil a celkově se citím lépe.Co dodat.....Dnes jsem vyrobil další s ruznými přísady a vypadají dobře.Kameny jsem energeticky očistil a na slunci nabíjel.Při schnutí do nich vložil krátký program a nechal mezi puvodními orgonity.Ty budou........."".Co kousek,to rarita.Něco napíšu co nemám ze své hlavy,ale budu se toho držet.Na sílu a výkon mají velký vliv--TVAR,PROGRAM,SYMBOLY.Další vlivy-Přísady zabarvují energie.Ale klidně na vše kašlete-FUNGUJÍ VŠECHNY.Ted mám doma 10l a krystalu na pul roku.Čekal jsem 14dnu,než mi něco řeklo,že dnes je správný den na výrobu.Zaseju dum i zahradu,s někým se pak spojím a vyrobím něco kolosaního s buzením.Holt"Vy jste přece říkali neboj se a dělej""".