Díky

. špatnou kombinací přidaných kamenů to jde údajně pokazit.
 . špatnou kombinací přidaných kamenů to jde údajně pokazit.
 přírodního krystalu velikosti v průměru cca 2cm, což jsou už "velké" kameny oproti těm "nudličkám" co mají v průměru 3mm co prodává za 400,- Minas.
 přírodního krystalu velikosti v průměru cca 2cm, což jsou už "velké" kameny oproti těm "nudličkám" co mají v průměru 3mm co prodává za 400,- Minas.    
  Pryskyřice Havelpol 1 od Havla balení po 25kg (malinko lepší cena na jednotku) ať to má smysl, nezapomenout peroxid k tomu. Špony buď výkupny nebo menší dílny většinou někde na vesnicích.
  Pryskyřice Havelpol 1 od Havla balení po 25kg (malinko lepší cena na jednotku) ať to má smysl, nezapomenout peroxid k tomu. Špony buď výkupny nebo menší dílny většinou někde na vesnicích.nj. ale otázka je kolik z toho uděláš TB, za tu cenu. me vychází krystal do TB v pruměru na 0.5 - 1 kč (oprava - spíš 1-2 kč, jak jsem to líp přepočítal), podle toho jestli dám víc nebo míň. Hroty jsou podle mě účinnější, ale možná že v tomhle se pletu.bionflow píše:Tromlované kameny fungují taky, ověřeno (jak? napíšu do jiného fóra tady). Kameny beru od Bláhy, který je hodně levnější než Minas, jen musíte vědět co brát. Na gifting dostačující koupit za nějakých 1200,- u něj 10kgpřírodního krystalu velikosti v průměru cca 2cm, což jsou už "velké" kameny oproti těm "nudličkám" co mají v průměru 3mm co prodává za 400,- Minas.

Pryskyřice Havelpol 1 od Havla balení po 25kg (malinko lepší cena na jednotku) ať to má smysl, nezapomenout peroxid k tomu. Špony buď výkupny nebo menší dílny většinou někde na vesnicích.
Přesně tyhle taky používám do TB.Hox píše:
co se týče krystalů, tak mě se bezkonkunrenčně nejlepší zdá tohle:
http://www.minasgerais.cz/kristal-mini- ... 8601431767
za 400 kč dostanete kameny k výrobě tak 400 TB, právě mi došla jedna zásilka a kvalita je vynikající, některé z těch hrotů jsou až 3-4cm x 0.5 cm :
 a "doma" kde má sklady a prodává kameny na rozloze asi fotbalového hřiště uvidíš věcí, že ti půjde hlava kolem
 a "doma" kde má sklady a prodává kameny na rozloze asi fotbalového hřiště uvidíš věcí, že ti půjde hlava kolem   

info o kamenech, výrobě, programování, směsích, kovech možné zde:
 info o kamenech, výrobě, programování, směsích, kovech možné zde:  nebo poté přímo o kamenech: http://www.donebydooney.com/phpBB2/viewtopic.php?t=104 (doporučuju stáhnout pdfko na konci článku)
 nebo poté přímo o kamenech: http://www.donebydooney.com/phpBB2/viewtopic.php?t=104 (doporučuju stáhnout pdfko na konci článku)   

) zhruba 30min až hodinu než orgonit vytvrdne. (přímo do celého orgonitu, nejen kamenů) Většinou se mi podaří i hodně zvyšit své vibrace a opět to vložit do orgonitu. Poté je vytvrdnuto a hotovo.. Poslední ještě finální doprogramnutí dělám před jeho umístěním.
 ) zhruba 30min až hodinu než orgonit vytvrdne. (přímo do celého orgonitu, nejen kamenů) Většinou se mi podaří i hodně zvyšit své vibrace a opět to vložit do orgonitu. Poté je vytvrdnuto a hotovo.. Poslední ještě finální doprogramnutí dělám před jeho umístěním.