společných kyselých zážitků, spojených s OCTEM.

Popsals to v kostce velmi jasně - tak to doopravdy funguje. Jsem přesvědčený, že sprejovaný humus ve vzduchu způsobuje podobnou elektrochemickou reakci na lidský organismus - vyhodí lidské tělo z přirozené rovnováhy. Diskutovat o tom, že nesjpíš mnohem větší vliv na naše zdraví má to, co jíme a pijeme, jak se hýbeme a smýšlíme, nemá cenu, o tom tohle téma není.Organismus bývá nemocný, protože je překyselený. Víš proč kyselý ovocný šťávy léčí? Ne tím, že jsou kyselý, ale tím že jsou organický a s ještě dalšíma složkama v organismu vyvolají ZÁSADITOU reakci. Tím že piješ nakyslý ovoce a zeleninu, se pH krve zvýší = kyselost organismu sníží. To je velmi známý mechanismus u syrových potravin. Popíjet pasterovaný roztok kyseliny octové je samozřejmě nesmysl, to nefunguje.
Homeopatikum právě že tu účinnou látku v sobě MÁ - ve stopovém množství, ale má. Můžeme se bavit, jesti odpařovaný ocet může něco v povětří změnit - každý to asi bude vidět jinak. Ale pokud připustíme, že různé aroma lampy s esencemi přírodních olejů fungují, mělo by to obdobně pracovat i ve větším měřítku. Jak, nevím. Ale principielně to podle mě logiku má.Ocet ve vzduchu rozhodně není a nefunguje jako homeopatikum. Poněvadž homeopatikum v sobě nemá ŽÁDNOU původní látku, ze které se homeopatikum vyrábí. Nula. Pokud tam nějaká je, homeopatikum to není. A i kdybys vypařoval homeopatikum octa, vzhledek k tvé kysozásadité teorii výše, to fungovat stejně nebude. Celá tahle teorie s působením octa není snad ani dům na písku, spíš jen stan postavený v jímce s kejdou.
V pohodě, nikdo Tě neúkoluje, dělej, jak sám uznáš nejlíp za vhodnéAle samozřejmě kdo chce zkoušet ocet a sledovat oblohu, ať pak sepíše výsledky. Já to dělat nebudu. jednu teorii, proč by to mohlo fungovat už napsal TruthseekerTo mi přijde nejpravděpodobnější.