fenomén 2012
Re: fenomén 2012
Taky jste tak silene fyzicky vyčerpáni nebo neumite udržet na uzdě emoce????
Ja jsem v kriticke dobe(vcerejsek) dal...cca 40km na kole do KRUHU(nic zvlastniho) a dnes sotva žiju
Totalní unava jako blláázen...snad se to bude rovnat. Pry se to připisuje fotonové vlně, která nás opláchla behem včerejška. Tak jsem v tom jeste fyzicky makal....hahaha.
Dnes se potácím, jako po nejake omamné látce!
Ja jsem v kriticke dobe(vcerejsek) dal...cca 40km na kole do KRUHU(nic zvlastniho) a dnes sotva žiju
Totalní unava jako blláázen...snad se to bude rovnat. Pry se to připisuje fotonové vlně, která nás opláchla behem včerejška. Tak jsem v tom jeste fyzicky makal....hahaha.
Dnes se potácím, jako po nejake omamné látce!
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Jo tak nějak já se sotva vleču a v pondělí jsme nebyl schopen skoro nic dělat no hrůza a to jsem nachodil o víkendu pár kilometrů a naštípal trochu dřeva.
Nepodporujte se v tom, ať se nakonec o své nemohoucnosti vzájemně nepřesvědčíte! (Ale spal bych )
Ha ha, včera jsem skoro hodinu meditoval v kruhu:-), dnes super. Asi jsem to vstřebal. Tam to má opravdu sílu a je to tam pro nás. Tak vzhůru ke hvězdám:-)
-
petrvlk
A co mám říkat já Sice sem dřevo neštípal, ale "malou" procházku sem si taky dal, ovšem nejsem cvok, ani člen KČT, takže ta trasa na mapě je "jenom" třídení záznam z Garmina ... Je to necelých 90km, nic moc ...
A co mám říkat já Sice sem dřevo neštípal, ale "malou" procházku sem si taky dal, ovšem nejsem cvok, ani člen KČT, takže ta trasa na mapě je "jenom" třídení záznam z Garmina ... Je to necelých 90km, nic moc ...
hezky juhele2009
a co viděli jste už tohle video co na to říkáte?
http://www.youtube.com/watch?v=dVUU3p5iHMA
a co viděli jste už tohle video co na to říkáte?
http://www.youtube.com/watch?v=dVUU3p5iHMA
-
Hmmm... Měl sem co dělat, abych to video dokoukal dokonce. Skládání vln a vytváření obrazců napoprvé působí velice impozantně, ale je to jen fyzika. Není mě jasný, proč do toho míchaj tajemno a bohy. Nevím proč, možná jako působení protiváhy, sem si vzpomenul na R. Feynmana a jeho výbornou knihu To snad nemyslíte vážně! http://zz.hastrman.com/knihy/data/To-ne ... ynmane.pdf , je to výborné čtení. To je reálná (nejen) fyzika v podání jednoho z nejlepších a nejzábavnějších profesorů, který přiblížil tuto vědu širokému publiku. A pro odlehčení, je zde něco pro zvědavce (jako sem já tohle http://www.navratdoreality.cz/ Takže - fenomén 2012 - ano, ale zas vítězí postel a transformace do říše snů ...
a co tohle?
http://www.eman8.net/blog/?p=489
http://www.eman8.net/blog/?p=489
-
petrvlk
To je sice zajímavé, že celá řada lidí vidí, že ja čas na změnu, a chtělo by to vzít tak nějak "zgruntu", ovšem je to v našich podmínkách (téměř) nemožné. Systém, který tě ovládá a diktuje ti pomocí zákonů co je pro tebe dobré, ten nemůžeš jen tak opustit. Asi mě chápeš - ten systém tě nepustí nikam jinam, než kam on chce. Leda by si přešel k disentu, at už si pod tím pojmem představíš cokoli, a realizoval se v alternativních kruzích. Pro mnoho lidí je toto správná volba. Pohrdají současnou (ne)legitimní vládou, neřídí se Bruselem, uvažujou hl. selským rozumem, a hlavně - odpor narůstá a velmi pozvolna se lidi učí stát si za svým názorem. Příklady táhnou. S Romanem Smetanou můžeme sympatizovat, můžeme v něm vidět svého hrdinu, můžeme ho následovat. To podstatné, co se snaží svým spoluobčanům vlastním případem vzkázat, je však jednoduché: najděte konečně odvahu a hlavně, hlavně! se nenechte zastavit. http://www.blisty.cz/art/64747.html
To je sice zajímavé, že celá řada lidí vidí, že ja čas na změnu, a chtělo by to vzít tak nějak "zgruntu", ovšem je to v našich podmínkách (téměř) nemožné. Systém, který tě ovládá a diktuje ti pomocí zákonů co je pro tebe dobré, ten nemůžeš jen tak opustit. Asi mě chápeš - ten systém tě nepustí nikam jinam, než kam on chce. Leda by si přešel k disentu, at už si pod tím pojmem představíš cokoli, a realizoval se v alternativních kruzích. Pro mnoho lidí je toto správná volba. Pohrdají současnou (ne)legitimní vládou, neřídí se Bruselem, uvažujou hl. selským rozumem, a hlavně - odpor narůstá a velmi pozvolna se lidi učí stát si za svým názorem. Příklady táhnou. S Romanem Smetanou můžeme sympatizovat, můžeme v něm vidět svého hrdinu, můžeme ho následovat. To podstatné, co se snaží svým spoluobčanům vlastním případem vzkázat, je však jednoduché: najděte konečně odvahu a hlavně, hlavně! se nenechte zastavit. http://www.blisty.cz/art/64747.html
Já mám pocit, že celý ten fenomén se před pár lety nafouknul v obrovskou bublinu. Vzniklo neskutečné množství dokumentů, blogů a stránek na toto téma a když už se blíží konec roku a podle mnohých by to mělo vrcholit, tak to naopak vše utichá, blogy končí, aktivita žádná a celá ta bublina se pomalu zmenšuje až nakonec splaskne.. tak jako přechod do nového tisíciletí. Nikde nevidím ani necítím žádnou 4. a 5. dimenzi a ani nikdo z lidí, které znám nepociťují žádné změny.. nic se neděje, kromě toho, že lidstvo jde přirozeně vpřed a tím pádem se dějí různé věci.
Ta bublina byla úplně zbytečná, několik lidí si díky ní vydělalo pěkný peníze a teď už jí není třeba, tak si zase zanedlouho vymyslíme něco jiného..
Má někdo jiný názor? Podělte se
Ta bublina byla úplně zbytečná, několik lidí si díky ní vydělalo pěkný peníze a teď už jí není třeba, tak si zase zanedlouho vymyslíme něco jiného..
....No...ja si dovolim nesuhlasit....u mna sa za posledny rok stali tak neuveritelne veci,ze ten kto nieco vie o energiach si je absolutne isty,ze som v 4D....prenos myslienok...otvorenie 3 oka...sisinky.....tak ak nic necitite....nepatrite k tym stastlovcom....neprisiel vas cas....ale nikto vam tu nebude rozpisovat veci ktore zaziva...pretoze by nas tu mali za blaznov....keby mne niekto toto,co sa mi deje rozpraval pred rokom a pol....cca ... Vtefy to zacalo....poslem ho tiez na pdychiatriu......a ak sa teraz niekto do mna pusti a bufe pidat,ze sa nic nedeje a ze som blazniva, ze si sama namyslam a zhmotnujem, tak nestracajte cas....nezareagujem....nemam na to chut....ani cas....ak niekoho naozaj zaujima co sa mi deje...posliteSZ...prajem vsetkym krasne dni vzostupu....Lesíček píše:Já mám pocit, že celý ten fenomén se před pár lety nafouknul v obrovskou bublinu. Vzniklo neskutečné množství dokumentů, blogů a stránek na toto téma a když už se blíží konec roku a podle mnohých by to mělo vrcholit, tak to naopak vše utichá, blogy končí, aktivita žádná a celá ta bublina se pomalu zmenšuje až nakonec splaskne.. tak jako přechod do nového tisíciletí. Nikde nevidím ani necítím žádnou 4. a 5. dimenzi a ani nikdo z lidí, které znám nepociťují žádné změny.. nic se neděje, kromě toho, že lidstvo jde přirozeně vpřed a tím pádem se dějí různé věci.
-
Tak, Lesíčku, a máš to ...
monikag: Jen se tu poděl o své zkušenosti veřejně, nikdo Tě tu za blázna označovat nebude A domnívám se, že když už jsi v té čtvrté dimenzi, tak už jsi určitě i "nad věcí" a blbý kecy jedniců v 3D Tě nijak neurazí
Lesíček píše:monikag: Jen se tu poděl o své zkušenosti veřejně, nikdo Tě tu za blázna označovat nebude A domnívám se, že když už jsi v té čtvrté dimenzi, tak už jsi určitě i "nad věcí" a blbý kecy jedniců v 3D Tě nijak neurazí
A v jaké rovině se vidíš Ty Lesíčku? , neboj nám o tom říci.
Co kdyby Ti nekdo vyprávěl o Andělech, o čupakabře - IQ:240....atd?
Pekny den
Žijeme v době manipulace. Bublinu nafoukla média, která jsou ovládána vládnoucími vrstvami. Cíl tohoto mediálního tahu je přesně takový, aby se to na lidech projevilo tak, jako v tvém případě. A vydělat na tom něco, to se hodí vždycky.Lesíček píše:Já mám pocit, že celý ten fenomén se před pár lety nafouknul v obrovskou bublinu ... nic se neděje ... lidstvo jde přirozeně vpřed a tím pádem se dějí různé věci. Ta bublina byla úplně zbytečná...
Pak jsou tu aktivity neoficiální, kde nic neutichlo.
Lidstvo nejde vpřed přirozeně. Pokud se v oficiálních médiích něco násilně nafoukne nebo něco násilně utichne, je za tím vždycky další manipulace. Jde o to ovlivnit lidi tak, aby neměli čas a chuť myslet na příčiny současného stavu.
Pokud bys připustil, že existuje možnost pozorovat vše z mimočasového bodu, pak je budoucnost již určena (tedy mnoho možných budoucností je určeno). Informace o "fenoménu 2012" souvisejí s tím, že se mají různé budoucnosti setkat a že všechny cesty mají sbíhat do společného "bodu". Jedni se na něho těší, protože je osvobodí, druzí se na něho netěší, protože ztratí moc.