Pracují orgonity pro Matrix?

Hlavní pojmy...
Odpovědět
kocour
Příspěvky: 372
Registrován: 29 zář 2009 16:58
Bydliště: jih Moravy

Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od kocour » 05 čer 2010 23:05

Na podobnou myšlenku jsem narazil vícekrát - vždycky, když jsem přemýšlel nad pojmy "dobrá konfirmace", napadlo mě, jestli není vysazování orgonitů tím, co projevy "dobré konfirmace" ve skutečnosti přitahuje? Byly by helikoptéry, vznikaly by nové věže u ogiftovaných míst, sprejovalo by se víc tam, kde CB dělají díry do nebes? A co třeba vůbec otázka umělého počasí - co když je giftování jenom hra Matrixu, která pro něj pracuje na vícero úrovních: nejprve na na té viditelné - posprejované nebe, umělé bouře, tornáda a pak na té neviditelné, kdy se lidé, v dobré víře konající, stávají součástí systému, proti kterému bojují a tím se vypojují ze skutečné transformace, která spočívá v tom, že z Matrixu provždy vystoupí - uplně jednoduše, bez boje, ale naprosto vědomě, jako svobodné bytosti? Není cestou k transformaci právě pochopení této zápletky?
Zajímavě se o tomto tématu píše zde: http://www.novaduchovnicesta.cz/odpoved ... mu-ucelu-/
Co vy na to?

Torpedou
Příspěvky: 12
Registrován: 02 čer 2010 08:13

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Torpedou » 06 čer 2010 08:45

Tisíceré díky za tento článek kocoure!

Docela to potvrzuje moje prvotní pocity...
Každopádně si svoje orgoše taky vyzkoušim a sám si je procítim.

Toužebně očekávám reakce!

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Ondřej » 06 čer 2010 09:03

Mě vždycky zaráží, když se objeví někdo, kdo má nutkání úplně prosté jednoduché věci obracet o 180° naruby a říkat, že tak je to správně. Právě podobní jedinci ve mě evokují agenty Matrixu.
Mimochodem, o 180° vše otáčejí elity, sionisti a jejich média.
Ten odkaz už jsme tu probírali, nevím proč tento blábol vytahuješ znova Kocoure.

Torpedou
Příspěvky: 12
Registrován: 02 čer 2010 08:13

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Torpedou » 06 čer 2010 09:56

Mě by jen zajímalo (a nemyslím to ofenzivně), kde berete tu jistotu,
že orgonity jsou 100% dobrá věc.

Pokud se nad dobře umístěným TBčkem nebo CBčkem rozestoupí umělé mraky a je potřeba znovu sprejovat,
znamená to více chemky v ovzduší (orgonit mění pouze DOR na POR, neodstraňuje chemické látky).

A co když se pokládáním orgonitů (např.) připravují lepší podmínky třeba pro přistání šediváků?

Jak říkám, nic nezpochybňuji, jen píšu, co mě napadá...

Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od junak » 06 čer 2010 10:05

Prikladam moj nazor ktory som napisal pod clankom na tej webovej stranke.Odpoved si potom mozte pozriet.Netvrdim ze mam prvadu je to iba moj nazor.

Dobrý deň.

Moj názor je že človek bol stvorený aby tvoril.Na ňom je či bude tvorit "dobro" v súlade s prírodou" alebo "zlo"v nesúlade s prírodou.
Nevidím problém ak využívame energiu ktorú nam príroda dáva.Napríklad opracovanie kameňa na výrobu náradia alebo trebárs železo na výrobu nejakého nástroja "rýľ- pluh".Čo je na tom zlé respektíve v rozpore s prírodou keď využijem napríklad vietor na mletie pšenice?Napríklad mlyn.Využívam energiu ktorú mi príroda dáva.Podľa mňa ide o to aký to má zámer.Či pomáhať ľudom a prírode "v súlade s prírodou" alebo nie.To sa týka potom aj orgonitu.Príroda disponuje množstvom energií ktoré podla môjho názoru sú tu aj na to aby človek aj zvieratá mohli túto energiu využívať.
Orgonit može pomocť človeku na jeho duchovnej ceste ale iba do určitej miery.Ďaľej musí ísť človek sám.
Velmi s vami súhlasím aby sa človek dostal do súladu s prírodou ale nevidim problem ked využíva k tomu prostriedky čo mu príroda ponúka.

Ďakuejm a prajem krásny slnečný deň ktorých máme posledné roky velmi málo.

kocour
Příspěvky: 372
Registrován: 29 zář 2009 16:58
Bydliště: jih Moravy

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od kocour » 06 čer 2010 13:09

Ondřeji,
ne nejsem ničí agent :) Nezlobím se na Tebe, Tvá reakce akorát pěkně vykreslila Tvůj antagonistický pohled na svět, který máš. Nic ve zlém, ale s takovou se lidstvo nikam dál nepohne: pořád to bude jen kdo s koho - ne Jednota (ke které, věřím, směřujeme), ale pořád postaru jen a jen dualita...

Torpedou,
nechtěl jsem nikomu podávat munici k tomu, aby si podložil své strachy a obavy. Jen jsem položil otázku - protože sám hledám správnou odpověď - a čekal jsem na názory ostatních - zejména těch, kteří giftují už dlouho a ví co a jak.

Junáku,
v zásadě souhlasím - jsme stvořeni k tomu, abychom tvořili. Ale nejprve musíme vědět, co tvoříme. A já si právě nejsem dost jist, že vím (víme) - proto se ptám. Můj názor na celou problematiku, jak jsem tu nadhodil je, že orgonity ano, ALE VŽDY POZITIVNĚ PROGRAMOVAT A DOPLNIT PRAVOTOČIVOU SPIRÁLU! Orientace směru víru je podle mě klíčová - ten článeček mi jen potvrdil to, co jsem už delší dobu tušil.

Těším se na další plodnou diskusi - prosím zejména o názory těch, kteří se umějí ptát - čarděj, levi, elekta a spol. Díky.

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od am2 » 06 čer 2010 13:15

Podľa mňa ide o to aký to má zámer.
s tímto také souhlasím...

na to, jestli je orgonit dobry nebo je to neco falešného, nelze dojit pomoci logiky a článků, nebot pokud tech clanku bude opravdu spousta a budou z velmi ruznorodych zdrojů, tak clovek dojde na to, ze spousta clanku zni sama o sobe velmi pravdive, a pritom jsou tyto clanky vzájemne v protikladu ... takze pravdy se takto nelze dobbrat

Pocity take nejsou 100% obecný (osobní snad ano) kompas, nebot kvalita a nezaujatost tohoto kompasu zvaném cítění závisí na čistotě srdce dotyčného apod.
kdyby bylo citeni obecnym spolehlivym objektivním indikacnim prvkem, tak by lidé "cítili" stejnou věc stejně.
a pritom kazdy clovek ma ruzne pocity ohledne jedne veci
(to, co jsem ted napsal, je o OBECNÉM pojetí; Neříkám tím, že by se člověk nemel řídit kombinací srdce a selskeho rozumu (naopak je to asi to nejlepsi, cim se clovek muze ridit), jen tim rikam, ze to neni spolehlivy kompas, jehož výsledek by platil pro všechny).

na obhajobu kocoura bych chtel rici, ze spousta lidi bájí o orgonitu stejně, jako spousta lidí bájí o reiki či o diamantové vodě, a přitom každá z těchto stran nemusí uznávat jiné

je to tak se vším: znám lidi, co si zajdou v brně občas do kostela, pul hodiny tam posedí ve vnitrnim tichu, a odejdou posilněni ve víře v nadpozemské dobro.
Stejně tak znám i lidi, kteří chozením do kostela zvyšují maximálně tak míru vlastního pokrytectví.

Líbí se mi, jak to bylo u Levi: setkala se s reiki, mela pocit, ze do toho má jít, ta do toho šla. Za nejaky cas jí přišlo, že už má reiki opustit, tak ji opustila a šla dál.

Vzpomínám si na dobu, kdy jsem byl velmi aktivní na duchovní cestě. Často se tam dělo to, že jsem měl určité názory, které jsem i realizoval, a kdyz jsem se třeba za půl roku podíval zpátky, tak jsem se usmival až styděl, jaké jsem mel hloupe nazory a co jem vyváděl v dobré víře. A takto se to nekolikrát po sobe opakovalo. Ale i přesto jsem to vnímal jako že je to v pořádku, neboť to bylo znamení, že se vnitřně vyvíjím, že roste kvalita a šíře mého uvědomění.
pak jsem nechtene udelal nejake chyby, ktere vedly k tomu, ze dnes radeji nic nedelam, abych nahodou neudelal neco spatneho
a tento svuj soucasny stav vnimam mnohem hure, nebot nic nedelat, abych nedelal chyby, je chyba sama o sobe.

proc to pisu - chci říci, že závisí na ZÁMĚRU
absolutní pravdu neznáme, ta je vysadou Buddhů apod., a těmi zatím nejsme.
takze nezbyva nez se snazit uprimne posilovat a pouzivat to dobre v nas.
pro nekoho to může znamenat pracovat s orgonitem, pro nekoho to může znamenat něco jiného.
absolutní pravdu nikdo neznáme, můžeme se snažit dělat to nejlepší

pokud se clovek soustreduje na zamer vyvíjet se smerem k jednotě s bohem, prirodou a lidmi, tak bude pripadne chyby na ceste vyuzivat jako nastroje k posunuti se dopredu, nebudou to zbytecne chyby

na tom clanku od toho ´kameníka´ mi vadí, že je proti orgonitu, ale nevadí mu, že používá nákladné IT technologie, auto a mnoho jiných "umělých" věcí.
A stejne jako on napsal clanek, o tom, ze magie nepatri do duchoni cesty, tak stejne tak by sel napsat podobny clanek, ze presouvani a aktivovani kamenu, vození si je domů apod. nemá nic společného s pravou duchovní cestou.

Hlavne jdete kazdy svoji vlastni duchovni cestou; kazdy jsme jiny a kazdy musime jit po ceste,ktera odpovida nasí povaze. Kazdý jsme na odlisné urovni uvedmomeni a proto
co je dobre pro jednoho, nemusi byt dobre pro druheho.

zalezi na zameru...

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od am2 » 06 čer 2010 13:33

nemyslím si, že pravotočivá spirála je to, co rozhodne o pozitivite nebo negativite orgonitu.
(tim nerikam, ze tam nepatří; pokud to nekomu pomuze ke zvyseni viry v pozititu takoveho orgovyrobku, proc ne).
jen to nevidim jako univerzální a základní věc;
určitě vnímám jako přednější věc, že je orgonit dělám v posvátně pohodové náladě, a pokudmožno i v prostředí, kde mohou orgonity co nejvíce natáhnout okolní přírodu (sluníčko, příroda) ...
a také víra v samočistící schopnost orgonitu

co se týče duality, asi nikdo z nás není schopen mít záměry bez stopy dualismu,
tj. pracovat tak, jako by neexistoval rozdíl mezi "já" o "ostatní",
tohoto je asi plně schopen jen ten, kdo toto již skutečně pocitově zažil.
tudíž dualismus tu bude vždy, jde spíše o jeho snižování

každý jsme jiný a můžeme mít v detailech odlišné cesty, ale můžeme každý přispívat ke společné věci - každý trochu jinak, trochu jiným a jinak a jinde zabarveným způsobem

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Mike.Jt » 06 čer 2010 13:36

spirála je negativní i pozitivní zároveň, je to jako tryska skrze kterou de energie. Jedna strana má tendenci tvoři vír který posílá energii na druhou. Psal a řešil sem to tu mnohokrát. Jedna strana subjektivní energii odebírá ( nebo může pomoc odeslat ) druhá přidává ( může blokovat odchozí energii ).
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

am2
Příspěvky: 778
Registrován: 30 lis 2009 22:25
Bydliště: Brno

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od am2 » 06 čer 2010 13:44

každý z nás máme své pozitivnější a negativnější stránky
když budeme u těch druhých využívat těch pozitivních a ty negativní spíše mlčky "přecházet" (do určité míry), také nás to může posouvat k jednotě

na tomto foru se mi právě libi, že jsou tady ruznorodi lidé, s ruznou vnitrni orientací, a přesto jsou schopni být dlouhodobě spolu
že se dokáží orientovat na to společné, na vzniklou synergii

tim jsem nechtel rici, ze by bylo automaticky spatne, kdyz tady nekdo vyjadri nesouhlas s nějakym chováním druhého; může to také posunout dopředu; ...
jen abychom vždy v pozadí za tím viděli naši jednotu - a myslím, že se to na tomto zatím spíše daří :D

Aien
Příspěvky: 208
Registrován: 12 lis 2009 09:53

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Aien » 07 čer 2010 09:01

Dovolte, abych se taky přidala:svým dotazem J.Novákovi jsem vyvolala tuto diskuzi a tříbila si názor na orgonit.Ptala jsem se J.Nováka jestli je možné použít orgonit místo menhirů na obnovení terestrické sítě Země.Jeho odpověď byla ne a částečně s ním souhlasím, ještě váhám jak to vlastně je.Pro duchovní růst člověka je orgonit berlička a nepoužívat.Považuji orgonit za technické zařízení, rušičku , proč magie?, to, že přesně nevíme jak funguje neznamená, že to nejde vysvětlit, prostě to nevíme.Věděli to alchymisti a možná by se to našlo ve starých alchymictických knihách, ale kdo by na to měl čas!? To že myšlenka mění krystalickou strukturu je už jasné , proto je nutné dělat orgonit v dobré náladě a dobrým úmyslem.Zase žádná magie.Když se někdo zraní a já mu budu obvazovat ránu a při tom si myslet na uzdravení tak je to magie? Orgonit je takový obvaz na zranění, která přírodě způsobili jiní lidé, tak zase lidé to musí napravit.
PS.Když člověk udělá chybu, měl by to odpustit sobě a druhé poprosit o odpuštění a jít dál.Stát a nedělat chyby znamená neučit se ve škole života.

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Ondřej » 07 čer 2010 11:28

Torpedou píše:Mě by jen zajímalo (a nemyslím to ofenzivně), kde berete tu jistotu,
že orgonity jsou 100% dobrá věc.

Pokud se nad dobře umístěným TBčkem nebo CBčkem rozestoupí umělé mraky a je potřeba znovu sprejovat,
znamená to více chemky v ovzduší (orgonit mění pouze DOR na POR, neodstraňuje chemické látky).

A co když se pokládáním orgonitů (např.) připravují lepší podmínky třeba pro přistání šediváků?

Jak říkám, nic nezpochybňuji, jen píšu, co mě napadá...
A já mezi nápadem a jeho napsáním ještě přemýšlím.

Torpedou
Příspěvky: 12
Registrován: 02 čer 2010 08:13

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Torpedou » 07 čer 2010 12:04

Ondřej píše:A já mezi nápadem a jeho napsáním ještě přemýšlím.
Tento pádný argument rozpustil veškeré moje pochyby. Děkuji!

Ondřej
Příspěvky: 1161
Registrován: 08 srp 2009 12:54

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od Ondřej » 07 čer 2010 12:07

kocour: Samozřejmě neříkám že jsi agent. Jen občas kroutím hlavou. U zjevných (pro mě) nesmyslů jsem pochopitelně antagonista :mrgreen: To že dobro i zlo je v podstatě jedno, je BLÁBOL. Je to new-age výplach mozků, aby lidi seděli na prdeli a nechali si všechno líbit. To že zlo a dobro je jedno možná platí z pohledu "stvořitele", ale ne z pohledu člověka ve 3D ani blízkých dalších dimenzí. Bytosti který by jsme už pomalu mohli vnímat jako anděle se mezi sebou křešou úplně stejně jako lidi tady na zemi. Samozřejmě jinak a jinýma prostředkama. Pokud si někdo myslí, že tzv. zlo je jen tady, tak je pěkně naivní.

Není nutné mít na orgonitu pravotočivou spirálu aby byl dobrý.

aien: kopíruji: "Dle mých zjištění jde o tah světlých sfér v reakci na tah temných, tj. chemtrails a hromada technologie na bázi DOR a její použití proti lidstvu." -je to primárně technický prostředek proti technickým prostředkům. Jako pomůcka v "duchovním vzestupu" je dost omezený. Záleží hlavně na vůli lidí.

torpedou: není třeba děkovat. Je ale možný to brát jako námět na přemýšlení :lol:

levi
Příspěvky: 291
Registrován: 30 led 2010 23:46
Bydliště: Hradec Králové

Re: Pracují orgonity pro Matrix?

Příspěvek od levi » 07 čer 2010 12:52

Mě k tomu včera něco napadlo. Jak třeba vnímáte atentát na Heidricha? Nejsem historik, takže to co tady napíšu nemusí 100% sedět, ale...
Něco se u nás v té době dělo. Nebyli jsme jako národ svobodní, spousta lidem se to nelíbilo. Spousta lidí se snažila nepříjemný stav změnit. Jako dobrý nápad jim přišlo spáchat atentát na osobu, která byla jedním ze symbolů nepřítele. Ponechám teď stranou úvahy o oprávněnosti vraždy kohokoliv, to ať si každý přebere sám. Spíš - co myslíte, šli by do toho, kdyby věděli, co se tím spustí? Popravy bez soudu, vyvraždění Lidic a Ležáků a další zvěrstva... Na druhou stranu díky tomuto příšernému útlaku se zvedl ještě větší odpor proti nacistům jak u našich lidí, tak i v zahraničí.
Takže co? Bylo to dobré? Stálo to za to? Byla možná jiná, méně krvavá cesta? Píšu to proto, že neumím dohlédnout, co by se stalo, kdyby u nás tehdy nebyl odpor proti tomu, co se Čechům nelíbilo. Ale myslím si, že pokud se člověk nějakým způsobem postaví na odpor, musí počítat s reakcí. Pokud se postaví na velký odpor, musí počítat s velkou reakcí.
S orgonity... já nevím. Nedohlédnu, jestli chem-reakce na giftování skončí za rok, za dva, za deset. Nedohlédnu, kolik to může způsobit škod a co by teď vlastně byla nejlepší, nejschůdnější cesta. Kdo z vás dohlédne, upřímně?
Uznávám názor, že lépe než s pomůckami je bez pomůcek. Ale myslím si, že lépe s pomůckami, než nijak, jak už to tady psal am2.
Můžu sama za sebe říct, že orgonity se kterými jsem se setkala, na mě působí velmi dobře. Mám pocit, že když se někdo nebo něco umí spojit s vaším srdcem tak, jako to dokážou orgonity, je to dobré. (Dobré... co je dobré... už zase ta samá otázka jako u Heidricha). Tak jinak, orgonity krásně cítím srdcem a to je pro mě můj vnitřní ukazatel. Samozřejmě nemůžu vyloučit možnost, že jsem duchovně neprobuzený člověk, nebo člověk na Staré duchovní cestě, jak to píše pan Novák na svých stránkách tady http://www.novaduchovnicesta.cz/odpoved ... mu-ucelu-/ Možná tím nevědomky škodím sobě i svému okolí, ale zatím to tak necítím. Až to pocítím, zachovám se podle toho.

Odpovědět