- mikrovlnku bych doma nesnesl, co ta způsobuje v těle s rozkmitanými molekulami potravin to nikdo pořádně neví, sama o sobě září elektrosmog jako malá elektrárna

- teď jsem si objednal brambory od zemědělce, ozařované ze supermarketu nechci
- jablka nestříkaná (ono stačí že jsou práškovaná chemtrails), flekatá z venkova, doma odšťavnit na mošt, jablka co kupujete v super/hyper/giga marketech z EU jsou do sklizně asi 30x stříkaná a potom uskladněná ve sklepech kde se plynují jedovatým plynem aby se nekazila než půjdou do světa atd.
- stejná iluze funguje u pečiva - oves, žito, ječmen, kukuřice atd. chemicky ošetřované od zrníček až po sklizeň, geneticky upravované, po sklizni ozařované, nakupované velkými i menšími zpracovateli (pekaři atp.) jen aby byla co možná nejnižší cena, kvalita je na posledním místě, pečivo a chleba se běžně dělá z krmných plesnivých obilnin, zužitkuje se všechno i plesnivé zbytky starých chlebů, zákazník si žádá přece co nejlevnější výrobky, té chemie co se do toho přidává to jste neviděli
- pamatuju si, že dřív mouka měla datum spotřeby měsíc, teď má snad rok
- uzeniny to je taky kapitola sama pro sebe - separáty, zvířata krmená GMO produkcí, potravinový řetězec ze kterého není úniku...
- běžně střední a větší zpracovatelé masa používají speciální uzavřené kutry kam se dá na několik dní non stop míchání maso a za ten týden je z 1kg vstupu hned 1,5kg masa narvaného vodou a chemií, samozřejmě se o tom nikde nemluví atd. atd.
hnus co se dnes děje, tak jako je big pharma tak v potravinářství je několik klíčových hráčů co mají prsty ve všem...