ted se chystám koupit formu na muffiny..co jsem vyrobil je pracný a piplačka..Ještědský vrchol to bude potřebovat
 ale nenápadně. Od Ondřeje mám už hnědý prášek  ,to tam bude ideální...
 ale nenápadně. Od Ondřeje mám už hnědý prášek  ,to tam bude ideální... ale nenápadně. Od Ondřeje mám už hnědý prášek  ,to tam bude ideální...
 ale nenápadně. Od Ondřeje mám už hnědý prášek  ,to tam bude ideální...

a lépe se  to  do těchto řad dostává  .Lebka je v klidu ,točí jako blázen POR..
 a lépe se  to  do těchto řad dostává  .Lebka je v klidu ,točí jako blázen POR.. 

. Když sem to potom jednou moc uvařil, tak se začala odlupovat ta barva a drží to tam o trochu víc, ale stačí trošku zapáčit nožem a je po problému. U silikonové formy jsem to nemazal taky vůbec ničím a taky to víceméně vypadávalo samo..
 . Když sem to potom jednou moc uvařil, tak se začala odlupovat ta barva a drží to tam o trochu víc, ale stačí trošku zapáčit nožem a je po problému. U silikonové formy jsem to nemazal taky vůbec ničím a taky to víceméně vypadávalo samo.. 

je zlatej
  je zlatej  
 , ale HHG jsou dobry
 , ale HHG jsou dobry  Dostala jsem ven ten ze sklenicky a je z nich nejsilnejsi - taky jsem tam dala 3 jednohrotovy krystaly omotany medenym dratkem
  Dostala jsem ven ten ze sklenicky a je z nich nejsilnejsi - taky jsem tam dala 3 jednohrotovy krystaly omotany medenym dratkem  

)
   )Jak docílila, že jsou tak různobarevné? Pokud přimíchává nějakou barvu tak napiš výrobce, případně internetovou adresu. DíkyStisko píše:Kamarádka Verča dělá tyto krásné orgonity:

Co v nich máš za šutřík? On leží na dně? A co teda, funguje to?
  Co v nich máš za šutřík? On leží na dně? A co teda, funguje to?