No bude ti huucet v hlaveMike.Jt píše:Mno otázka je co se stane když takhle hóknu do sebe.
Neco informací oscanuji, a zrejme v nedeli to sem hodim.
No bude ti huucet v hlaveMike.Jt píše:Mno otázka je co se stane když takhle hóknu do sebe.
Ahoj hele v tomhle Ondrejove clanku na Osudu, je na konci doplneni redakce, ze na jeho vzorcich namerili mirnou radioaktivitu, jak si to lidi vysvetlujete?Aerosmith píše:No taky by mě to zajímalo, abych přinejmenším věděl, že co "upeču" taky funguje. Někde jsem četl, že se to dá změřit upraveným Geiger - Mullerovým počítačem co se s ním měří radioaktivita. Podařilo se mě ho objevit a chlapík mě ho slíbil prodat. Je to vojenský intenzimetr s G-M sondou. Ale nevím jak to upravit. No a další metodou je tzv. Kirlianova fotografie k měření aury. To musím ještě nastudovat jak se to provádí...
K té mírné radioaktivitě snad jen to, že do sléváren se může omylem dostat rad. aktivní materiál a pak může být i ve šponách. Takový případ byl i zdokumentovaný.uzenypes píše:Ahoj hele v tomhle Ondrejove clanku na Osudu, je na konci doplneni redakce, ze na jeho vzorcich namerili mirnou radioaktivitu, jak si to lidi vysvetlujete?Aerosmith píše:No taky by mě to zajímalo, abych přinejmenším věděl, že co "upeču" taky funguje. Někde jsem četl, že se to dá změřit upraveným Geiger - Mullerovým počítačem co se s ním měří radioaktivita. Podařilo se mě ho objevit a chlapík mě ho slíbil prodat. Je to vojenský intenzimetr s G-M sondou. Ale nevím jak to upravit. No a další metodou je tzv. Kirlianova fotografie k měření aury. To musím ještě nastudovat jak se to provádí...
Ted sem objednal 2. G-M intenzimetry z http://www.armatex.cz/it-65.htm, tak by me zajimalo, jestli uz nekdo vi jak to upravit pro mereni orgonu? diky
ty bublinky jsou přesně tyhle > http://orgo.cz/viewtopic.php?f=19&t=30&start=30Mike.Jt píše:pryskyřice přitahuje Orgon tak ten vír je asi od toho.
ps: dej sem prosím foto.
Od tohoto autora soubor ruznych lecebnych postupu, taky moc dobre cteni:uzenypes píše:no, jsem toho nazoru ze zenu a knihu je lepsi drzet v ruce nez na ni cumet na monitoru
jsou tam zasadni informace a nestoji ani 200...
a stranek je tam 280