kocour píše:Ondřej píše: Jednoduše řečeno, nevíš o co jde.
Umíš taky něco jiného, Ondřeji, než se jen posmívat a shazovat? Tvůj štěk byl opět bez jakékoliv informační hodnoty, stejně jako jinde a jindy, když se probudí Tvé neukojené ego. Je to škoda, protože máš na víc...
No jo no, kocourovi přijde jako hnus, že mašek chce peníze za 12-14 hodin debilizujícího sedění u počítače a nájem prostor pro scházení a přednášky (14000) atd atd. Osud.cz ho vlastně nezajímá jak sám píše a když řeknu, že mu nerozumí, zase je nakrknutý a bere to jako útok na svou osobu a vyčítá mi Ego. Akorátže podobným stylem reagují právě vztahovační egoisti
Ego samozřejmě mám taky a pravidelně si z něho dělám recesi, poněvadž jinak to ani nejde.
Byznys byznys!
To je jak kdyby někdo chtěl, abych rozdával orgonit a nic za něj nechtěl, poněvadž mi musí stačit hřejivý pocit u srdce, že tím pomáhám druhým a naší planetce. Ok, až mě adoptují Rotschildi, tak možná.
"zahlcení nepřipravené osoby takovým kvantem informací, že to málokterá dokáže samo o sobě unést (což následně vede k tomu, že se v tom labyrintu konspirací, pravd a polopravd úplně ztratí a zapomene na sebe, svůj duchovní stav a tedy i růst)"
-proč máš starost o úplně cizí lidi a jejich duchovní růst? Starost o svůj vlastní ti nestačí?
"viděl jsem i jiné kalkulace, jak na tom osud.cz je a byly tam x-krát vyšší cifry, než se psalo tady, ale řešit tady podrobnosti, jestli tam má patřit nájem bytu apod. je zbytečné,"
-no teď nevím jaký cifry myslíš, kdyžtak to ještě rozveď.
A kam má patřit podrobnost jako nájem bytu v Praze??... Mám podezření, že jsi zaujatý. Srandovně.
"a) vydělávat na informacích přežvýkaných z jiných webů i s několikaletým zpožděním je pro mne hnus
b) vydělávat na něčem, co samo o sobě je špína, je pro mne hnus
c) vydělávat na lidské lačnosti po informacích, je pro mne hnus"
-neboli jsi úplně mimo, opět
Akorát že nemám tak nějak další potřebu vysvětlovat proč, každý ať posoudí sám. No například překlad je drahá služba, ne přežvýkání.
blá blá, už mě to nebaví...