Málo fotek
Ale zajímají mě Tvé osobní zkušenosti na sobě - změna spánku vnoci, změna vitality, viditelná změna na rostlinách - jejich vitalitě...
Podle mě jestli jsou špony z jedné strany ostré a z druhé tupé, je zbytečná haluz asi nepodstatná.
Větší váhu vidím ve zkoumání používání skutečně pravých přírodních pryskyřic atd, tedy jiné materiály než umělý polyester, epoxid atd.
Bádání s otevřenou myslí a srdcem zdar!
Projekt Super Orgonit
Re: Projekt Super Orgonit
skutečný mistrovský kousek je udělat orgonit čistě mentální.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Mufin - vitalita rastlín je skvelá (navzdory tonám chemie čo na ne padajú), no u mňa ťažko povedať kedže som do noci pri CRT-čkovom monitore vedla ktorého je wifina, každý druhý - tretí deň na grilovačke alebo nejakéj zábave, avšak ráno hned vstávam bez unavy. Posielam fotky zo záhrady aby si si spravil vlastný názor.
Hmmm, slnečnice vyrástli krásne, a to mali mať jednu hlavu.(Made in Fukushima, Chemtrails and Orgonit)
Hrušky a jablone sa len ohýbajú..
Pripájam ďalej pár fotiek zo skúšky octovania...
27.7.2011
2.8.2011 ráno kruženie malého lietadla, naobed prelet čiernej helikopotvory, navečer 4-5x krúženie velkého lietadla nad domom
8:50
15:40 - chudáci začali sondovať čo sa to tu deje..
20:02
3.8.2011
12:10
Dalšia čierna helikoptéra sa tu ukázala 2x
Včerajšia fotka slnka, dnes som pozrel satelitné snímky a samozrejme chýbali dáta od 1:42 AM do 6:30 AM
SOHO EIT 304 2011/08/04 01:19 ↑
hele čo to tam je za "drobca"? To musí byť určite merkur alebo venuša!
4.8.2011
Dneska riadne zamrieškovaná obloha - mierna oblačnosť a popri tom ako konečne dokončujem tento príspevok znova prelet nad barakom 5x...
Joo, ešte jedena zaujímavosť. Po daždi keď cesta vyschla šiel som naliať trocha octu do kaluže, páánečku to bola chemická reakcia. Predčerom (cca) som trocha nalial i do odkvapu, kde sa zdržuje všetok kal zo strechy - dnes foto
Takže orgonity pracujú, ocot funguje (oblejte toho kto vraví že nie, uvidí sám ako bude nad ním pekne..),vlády padajú a ja idem kade ľahšie..
To Mufin - dúfam že fotiek ti bude stačiť..
Hmmm, slnečnice vyrástli krásne, a to mali mať jednu hlavu.(Made in Fukushima, Chemtrails and Orgonit)
Hrušky a jablone sa len ohýbajú..
Pripájam ďalej pár fotiek zo skúšky octovania...
27.7.2011
2.8.2011 ráno kruženie malého lietadla, naobed prelet čiernej helikopotvory, navečer 4-5x krúženie velkého lietadla nad domom
8:50
15:40 - chudáci začali sondovať čo sa to tu deje..
20:02
3.8.2011
12:10
Dalšia čierna helikoptéra sa tu ukázala 2x
Včerajšia fotka slnka, dnes som pozrel satelitné snímky a samozrejme chýbali dáta od 1:42 AM do 6:30 AM
SOHO EIT 304 2011/08/04 01:19 ↑
hele čo to tam je za "drobca"? To musí byť určite merkur alebo venuša!
4.8.2011
Dneska riadne zamrieškovaná obloha - mierna oblačnosť a popri tom ako konečne dokončujem tento príspevok znova prelet nad barakom 5x...
Joo, ešte jedena zaujímavosť. Po daždi keď cesta vyschla šiel som naliať trocha octu do kaluže, páánečku to bola chemická reakcia. Predčerom (cca) som trocha nalial i do odkvapu, kde sa zdržuje všetok kal zo strechy - dnes foto
Takže orgonity pracujú, ocot funguje (oblejte toho kto vraví že nie, uvidí sám ako bude nad ním pekne..),vlády padajú a ja idem kade ľahšie..
To Mufin - dúfam že fotiek ti bude stačiť..
PEACE AND LOVE AND MORE ORGONITS..
Tak dneska si to 11x pokrúžili nad barákom a navečer ma rozosmialo aj skenovacie lietadlo..
PEACE AND LOVE AND MORE ORGONITS..
Prohlížím si je na dobrou noc místo pohádky, super
No tak dnes som s mojim susedom dokoncil trojplastovy orgonit. Co v praxi znamena ,ze spravil male asi centimetrove jadro z bronzovych pilin a to som zalial do troch dalsich obalov z hlinikovych jemnych, ocelovych a hlinikovych hrubych pilin.Uz sme tu vraj mali nejaky prelet nad barakmi, tak som zvedavy co "prasive hlavy" povedia teraz.Vyrobu mam zdokumentovanu len sem neviem vlozit foto.