tím kyslíkem jsem myslel NaClO2 s (destilovanou) vodou 1:8
Tak jo, půjdu do toho
 zkusím ho občas lít aj do ucha pokud bude pořád bolet
 zkusím ho občas lít aj do ucha pokud bude pořád boletDMSO bohužel netuším kde sehnat, tak to budu holt muset udělat klasickou cestou

nevadí když jsou kešu pražené? (předpokládám že Ge a Se během pražení zůstanou v původním stavu, nebo nějak reagují?)
 nevadí když jsou kešu pražené? (předpokládám že Ge a Se během pražení zůstanou v původním stavu, nebo nějak reagují?) (je to v pořádku? ).
 (je to v pořádku? ).
Pražené Kešu bohužel vůbec nefungují.kulitam píše:OK, ořechy se najdounevadí když jsou kešu pražené? (předpokládám že Ge a Se během pražení zůstanou v původním stavu, nebo nějak reagují?)
vitamín c se můž brat zároveň s MMS1? Většinou smíchám lžičku C a lžičku sody... chutná to pak jak magnésia(je to v pořádku? ).
Četl jsem že po požití mms je potřeba minimálně 2 hod nejíst a během celé doby nejíst nic co obsahuje antioxidanty (teoreticky zemřít hlady) ...
Je to pravda? Nikde jsem nenašel návod na dietu během MMS , takže netuším jaké může mít normální strava a braní vitamínů důsledky (a riskovat se mi když o tom vůbec nic nevím moc nechce).
Jo a samozřejmě zkusím ledviny zapovat na odplavení, su zvědavý jak se budu cítit

(heh, dvojsmysl: každý si pod pojmem pořádné jídlo představí něco jiného
 (heh, dvojsmysl: každý si pod pojmem pořádné jídlo představí něco jiného  )
 )

. Pozeral som po nejakych dzusoch ale vsade je vit.C. Tak neviem.
. Pozeral som po nejakych dzusoch ale vsade je vit.C. Tak neviem. 

)
 )
 přemýšlím nad tím jestli to nepřekyselí ústní dutinu a trochu nepožere sklovinu (kromě vyhubení patogenů).
 přemýšlím nad tím jestli to nepřekyselí ústní dutinu a trochu nepožere sklovinu (kromě vyhubení patogenů).