Krásny nový rok 2013!!!!
Krásny nový rok 2013!!!!
Všetkým tu na fóre, známym aj menej známym....aj tým celkom neznámym...ale predovšetkým syslovi , Alfovi , juhelákovi , kocourovi, Nasovi, Toskymu, Martinovi 777, Michale13 .....ak som na niekoho známejšieho zabudla prepáčte mi prosím, ale aj vám, s ktorými bola sem tam z mojej strany nejaká ostrejšia výmena názorov( však kolosjackos )VŠETKÝM VÁM PRAJEM VŠETKY KRÁSY SVETA V NOVOM ROKU 2013....hlavne veľa zdravíčka, lásky, šťastia a síl bojovať zo zlom...
....a ďakujem zakladateľom tejto stránky, za to, že ju vytvorili, že som ju našla, pretože vďaka nej som spoznala viacerých skvelých ľudí a svoju veľkú lásku ......
HAPPY NEW YEAR!!!!
....a ďakujem zakladateľom tejto stránky, za to, že ju vytvorili, že som ju našla, pretože vďaka nej som spoznala viacerých skvelých ľudí a svoju veľkú lásku ......
HAPPY NEW YEAR!!!!
Re: Krásny nový rok 2013!!!!
Tak to já se připojuji . Hlavně plnost zdravý a hojnost lásky. Jestli se to tak dá vůbec nazvat...
-
monikag + spol.
Díky za přání, i tobě a všem čtenářům přeji pěkný Nový rok a hodně zdraví i lásky. Sem na fórum se budu často vracet, plantážníci ... Kdyby něco, tak ručník mám připraven ...
Díky za přání, i tobě a všem čtenářům přeji pěkný Nový rok a hodně zdraví i lásky. Sem na fórum se budu často vracet, plantážníci ... Kdyby něco, tak ručník mám připraven ...
Tak jsme se zde zase sesli, ve zdravi a s pozitivnim myslenim:-) ........tedy myslim
Vsem zde na foru preji hodne zdravi, stesti, lasky...........snad se zacne blyskat na lepsi casy
Monika to zde pro rok 2013 krasne rozzářila .......DĚKUJEME
Kdyz jsem se vcera okolo 24:00 prochazel venku......vsude byla zaře z ohnosrojů. Ale co me zaujalo nejvice, byla na obloze zahadna svetla, ktera vydavala bilou a cervenou barvu. Menila ruzne formace, velikost......proste nadhera. Urcite to nebylo zpusobeno alkoholem ha ha.
Kdyz se to zacalo priblizovat......nebyl to na zactek uplne prijemny pocit ......nevydavalo to zadny zvuk, tedy zadny na ktery jsme zvyklí. Jinak moc nebyly podminky na odhad toho, jestli to nejaky zvuk vydavalo.
Jasne......mam to na videu ........je to velice zajimave.
Vsichni budeme mit moznost s k tomu vyjadrit........
Preji krasny Novy rok!
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Tak prima, sem s tím
-
taktez zelam krasny novy rok!
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
-
sysel
A je po záhadě - lampiony ...
ps Taky sem si toho všimnul, bo co lítá v povětří, to sleduju. Vrtulník ani letadlo to nebylo.
A je po záhadě - lampiony ...
ps Taky sem si toho všimnul, bo co lítá v povětří, to sleduju. Vrtulník ani letadlo to nebylo.
Pokracuji o UFO zde......http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=1013
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Prajem všetkým orgoniťákom krásne Veľkonočné sviatky a veľa úspechov vo všetkom.