Myslím že tu to je taky někde napsané..Ale zakopávat asi tak akorát..

) To sem Ti toho řekl, že?:) Říká se, že vlhké půdě mají větší dosah,protože vlhká půda je lepší nosič energie než vzduch prý.. Já zakopávám vždy na dohled od věže,asi do 100m. Někdy přímo pod věž,hned vedle plotu..Někdy zase na nějaké výhodné místo poblíž..Jinak házím TB do potoků,rybníků,přehrad..V autě vozím malou motyčku,bedýnku s TB a pár litrů octa..Vždycky párkrát hrábku do země motyčkou,pak to přihrnu a zašlapu,zadupu.Když mám klid ještě než ho zakopu mu trochu domluvím,když je to rychlofka na rušném místě jde rovnou pod drn..:)Větší HHG samozřejmě zakopu hlouběji,TB stačí  5-10-15cm..Lépe trochu hlouběji do vhlké hlíny.A je to..
Vím že se řeší, že ne každý orgonit je vibračně na výši ale myslím si že pro gifting stačí mít křemen nebo lépe očištěný a nabitý křišťál.. Je jasné že jsou i orgonity bez očištěných kamenů atd..Ale důležité pro energii a Zemi myslím je jakýkoliv funkční orgonit ať už s nabitými nebo neočištěnými kameny. Tu mrtvou a pomalou energii z vysílačů a třeba z vysokého napětí stejně zvitalizují,rozhýbají,pozvednou!!!Protože už orgonit bez kamenu energii hýbe,ale asi neneutralizuje psychosomatické zóny asi ani geopatogenní a ani nevylučuje anionty a nic,jen pouze odráží a zrychluje okolní energii!! Vemte si orgonový akumulátor,korek nasává ,drátěnka odráží a tím se uvnitř plechovky akumuluje POR!
Aspoň tak mi to dává smysl.. Ať mě někdo opraví..