Aero:! tak to je paráda. Nejprve jsem podle tvýho komentáře špatně pochopil, že není moc dobrá. Ale takhle!! Jestli mám tvý doporučení, tak co nejdřív zkusím potrápit nějakýho sklenáře...Aerosmith píše:4 Galliano: mám pyramidu slepenou silikonem na akvárka a je fakt perfektní. Pokud se orgonit někdy trochu "zasekne", tak díky tomu, že je trochu vůle v těch elastických spojích se lehce dostane ven.Sklenář se asi trochu zapotí, pokud budeš chtít přesné rozměry. Ono není jednoduché udělat pyramidu s přesným vnitřním rozměrem s ohledem na tloušťku skla a úhel sklonu stěn. Ta nerezová se zdá taky dobrá. Asi vyzkouším. Důležitý je hladký povrch. Dělal jsem je z papíru, sádry a vše toto není ono.
S tou Cheopsovou pyramidou jsi mě vnuknul nápad, a sice, že bych mohl vyrobit repliku Cheopsovy p. Víš, jako zlatej hrot (jemný mosazný piliny) a mramorový stěny (různý dlouhý kroucený špony). Samozřejmě přesně poměrově zmenšená oproti skutečné CHP. "Těš se sklenáři, Krňávku, připravím ti několik bezesných nocí!"
A tobě moc díky, Aero, za nápad!!!

jinak jako tvar je pyramida vyborna i po funkcni strance
  jinak jako tvar je pyramida vyborna i po funkcni strance 

Akurat su to malicke asi 4cm vysoke, teraz rozmyslam nad niecim vacsim, ale silikon uz nepridada v uvahu asi by to schlo rok, no myslim ze sa da kupit aj nejaky iny silikon co tuhne podstatne rychlejsie.
 Akurat su to malicke asi 4cm vysoke, teraz rozmyslam nad niecim vacsim, ale silikon uz nepridada v uvahu asi by to schlo rok, no myslim ze sa da kupit aj nejaky iny silikon co tuhne podstatne rychlejsie.