Skutecne, sic jsem to nepsal, ale ta helikoptera byla cerna...sophia píše:Cher nemáš fotky těch HHG? Podíval bych se...

Pokusim se prilozit fotku.
Skutecne, sic jsem to nepsal, ale ta helikoptera byla cerna...sophia píše:Cher nemáš fotky těch HHG? Podíval bych se...

Z vlastní zkušenosti, možná mám moc silnou střechu, protože CB určitě není z nejslabšíchorgonet píše:"Orgon prochází zdí i sklem, ale CB pod střechou třeba na půdě funguje jen tak z 10%"
To bionflow: odkud prosím pochází údaj, že CB pod střechou funguje z 10%? Mám zkušenost, že funguje úplně normálně.
 Ale je to už rok co jsem to testoval a tehdy se mě to nezdálo, že by to fungovalo dobře tak jsem to po 3 dnech dal pryč zase ven... Možná si to jen chtělo sednout, nevím...
 Ale je to už rok co jsem to testoval a tehdy se mě to nezdálo, že by to fungovalo dobře tak jsem to po 3 dnech dal pryč zase ven... Možná si to jen chtělo sednout, nevím...S tím oháněním procentama opatrně... ale střecha určitě něco málo utlumí... stejně tak je podle mého orgonit silnější, když se položí a má kontakt se zemí... ale to je jen pocit a dost možná to uvádí do provozu právě to, že tomu věřím.bionflow píše: Z vlastní zkušenosti, možná mám moc silnou střechu, protože CB určitě není z nejslabšíchAle je to už rok co jsem to testoval a tehdy se mě to nezdálo, že by to fungovalo dobře tak jsem to po 3 dnech dal pryč zase ven... Možná si to jen chtělo sednout, nevím...

Nemohu posoudit
  Nemohu posoudit
Takovej válec? Jestli je to něco podobnýho, tak už víme, čím viděj orgonit... teď už jen zjistit co to je a sehnat si jedencher píše:Dnes, pratele, to byl armadni vrtulnik s kruhovou vlajkou CR na trupu... V pomalem letu systematicky tocil jeden kruh vedle druheho. Pod pilotni kabinou mu visel nejaky valec.

Je to jen konfirmace, že to děláš dobře
 Je to jen konfirmace, že to děláš dobře   Taková motivace  zajímavá
  Taková motivace  zajímavá   Vlastně tím potvrzují, kdo v tom všechno jede...
   Vlastně tím potvrzují, kdo v tom všechno jede... 
  Docela jsem zíral, protože úplně zapadlý potemnělý chodník nikde nikdo a najednou se na vás vyvalí po celém chodníku policejní komando. Pohled to dvakrát moc povzbudivý nebyl.
 Docela jsem zíral, protože úplně zapadlý potemnělý chodník nikde nikdo a najednou se na vás vyvalí po celém chodníku policejní komando. Pohled to dvakrát moc povzbudivý nebyl.   Naštěstí mě však jen minuli a pochodovali si po svých dál. (poměřovat bych se s nimi vskutku nechtěl
  Naštěstí mě však jen minuli a pochodovali si po svých dál. (poměřovat bych se s nimi vskutku nechtěl   )
  ) 

Raději jsem požádal o pomoc ještě vyšší bytosti a dál programoval. Orgonit nabral sílu a začal pořádně čistit, takže deštík už byl orgonitový (takový jemný, očišťující.. jde to poznat) jen ty hromy a blesky umělé.
 Raději jsem požádal o pomoc ještě vyšší bytosti a dál programoval. Orgonit nabral sílu a začal pořádně čistit, takže deštík už byl orgonitový (takový jemný, očišťující.. jde to poznat) jen ty hromy a blesky umělé. 

) a trochu tam a v okolí dělal vánoce no a najednou přímo nade mnou Cesna. Říkal jsem si, že to už je snad paranoia, nebo že už vídím trávu růst
 ) a trochu tam a v okolí dělal vánoce no a najednou přímo nade mnou Cesna. Říkal jsem si, že to už je snad paranoia, nebo že už vídím trávu růst   
   No a ona přesně nade mnou udělala kolečko a letěla pryč. Asi vyhlídkový let.
 No a ona přesně nade mnou udělala kolečko a letěla pryč. Asi vyhlídkový let.