)
)zážitky
Re: zážitky
Jo to by mohl být ON  )
)

)
)Re: zážitky
Nedá mě to se nesvěřit s dnešním zážitkem.  Dnes jsem odpoledne vyrobil 10 ks orgonitu (2 HHG a 8 TB) s tím, že jsem věnoval mimořádnou pozornost "přípravě" krystalů. Řádně vyčištěné jsem je 3 dny programoval vystavením v noci  venku a přehráváním  relax. hudby (čakry). Při odlévání správně naladěn při hudbě (V.A.Mozart). Po odlití meditace + Mozart.  Celý týden u nás počasí jak přes kopírák : dopoledne slunečno, po 16. hod. náhle zataženo, déšť. Dnes, jakmile jsem dokončil odlévání (16:30 hod.) a orgonit ještě ani nezačal tvrdnout náhlé vyjasnění, modrá obloha v kruhu několika stovek metrů a "zoncna rumpluje jak zběsilá" ( slunce svítí jak o život  ). Prostě jsem byl jak u vytržení. Stále si na to nemůžu zvyknout, že TO FUNGUJE.
). Prostě jsem byl jak u vytržení. Stále si na to nemůžu zvyknout, že TO FUNGUJE.

). Prostě jsem byl jak u vytržení. Stále si na to nemůžu zvyknout, že TO FUNGUJE.
). Prostě jsem byl jak u vytržení. Stále si na to nemůžu zvyknout, že TO FUNGUJE.Re: zážitky
To je nádherný, i ta pečlivost s jakou krystaly programuješ a ladíš a chystáš, to musej bejt hodně vymazlený odlitky pak a takovýmu účinku se nedivím  skvělý. Připomíná mi to jarní nápad ty kameny před nebo i po odlití zasvěcovat minimálně do celé klasické Reiki, nebo do silnějších energií, s využitím Vyšších bytostí... jaj to bude mazec. Zkoušejte taky, kdo jste "mistři"...
 skvělý. Připomíná mi to jarní nápad ty kameny před nebo i po odlití zasvěcovat minimálně do celé klasické Reiki, nebo do silnějších energií, s využitím Vyšších bytostí... jaj to bude mazec. Zkoušejte taky, kdo jste "mistři"...

skvělý. Připomíná mi to jarní nápad ty kameny před nebo i po odlití zasvěcovat minimálně do celé klasické Reiki, nebo do silnějších energií, s využitím Vyšších bytostí... jaj to bude mazec. Zkoušejte taky, kdo jste "mistři"...
 skvělý. Připomíná mi to jarní nápad ty kameny před nebo i po odlití zasvěcovat minimálně do celé klasické Reiki, nebo do silnějších energií, s využitím Vyšších bytostí... jaj to bude mazec. Zkoušejte taky, kdo jste "mistři"...Re: zážitky
Dnes kolem 13.30 se tady objevila na obzoru ze západu poměrně dost tmavá a ohraničená fronta mraků Bylo to souvislé a na začátku jakoby vřící mraky. Letělo to dost rychle a nízko. Slabá bílá oblačnost nad tím mizela. Rychle jsem "vystavil" na zahradu sestavu 6ti TBček a doprostřed jsem položil HHG pyramidu. Téměř vzápětí se utvořil nademnou kruh modré oblohy. Černota se na chvíli zastavila a obtékala tu díru. Ovšem atak byl tak silný, že nakonec mraky překryly oblohu i tu vyšší řídkou oblačnost. Trochu bylo slyšet dunění, ale blesky nebyly vidět, vody nachcalo fest, tak 40 - 50 mm za půl hodiny.Na tu černotu jsem čekal malý konec světa. Ale nakonec to bylo OK. Jsem dost přesvědčený, že díky té sestavě orgonitů.Pokusil jsem se to nafotit a ještě jsem to stihl natočit na foťák než první kapky zasáhly objektiv.Protože neumím vystavit tak objemný soubor (poměrně) zkusím to poslat někomu kdo to umí a vystaví to tady. Píšu o tom, protože to byl , aspoň pro mě, dost adrenalinový zážitek, byť to třeba tak nevypadá (nejsem spisovatel  )
)

)
)Re: zážitky
jo na ty zaznamy rad mrknu, je to adrenalin no  kazdopadne ste tam tomu pomohli, tady jen zahradnicky prselo..
 kazdopadne ste tam tomu pomohli, tady jen zahradnicky prselo..

kazdopadne ste tam tomu pomohli, tady jen zahradnicky prselo..
 kazdopadne ste tam tomu pomohli, tady jen zahradnicky prselo..Re: zážitky
První gifting.
Před - zataženo.
Po - neodolala jsem a vyfotila tu nádheru

Následně jsem spěchala na vlak, za mnou a přede mnou (nade mnou) "cesta ze slunce"
http://picasaweb.google.cz/101511496986713185830/Mraky#

Před - zataženo.
Po - neodolala jsem a vyfotila tu nádheru

Následně jsem spěchala na vlak, za mnou a přede mnou (nade mnou) "cesta ze slunce"
http://picasaweb.google.cz/101511496986713185830/Mraky#
Hmm. Ty pruhy vypadají dost uměle.

Dnes kolem 14. hodiny se na nás hrnula hutná oblačnost /ze SZ/, dokonce 3x zahřmělo. Zrovna jsem vyllil z CB vodu. Jako na povel se mraky /už to bylo souvislé/ uhnuly a jakoby odtlačené neviditelnou rukou zmizely na západ. Spadly 2   kapky. Pak jsem se dozvěděl, že tím směrem padaly kroupy v městečku vzdáleném cca 20km. Od té doby tady pere slunko jak o život. Díky bohu po těch 3 dnech deště.
  kapky. Pak jsem se dozvěděl, že tím směrem padaly kroupy v městečku vzdáleném cca 20km. Od té doby tady pere slunko jak o život. Díky bohu po těch 3 dnech deště.

kapky. Pak jsem se dozvěděl, že tím směrem padaly kroupy v městečku vzdáleném cca 20km. Od té doby tady pere slunko jak o život. Díky bohu po těch 3 dnech deště.
  kapky. Pak jsem se dozvěděl, že tím směrem padaly kroupy v městečku vzdáleném cca 20km. Od té doby tady pere slunko jak o život. Díky bohu po těch 3 dnech deště.Re: zážitky
To já jsem odpoledne zase sundal po 3 dnech dešťů špunty z trubek CB, za 2 hodiny sylfy přes celé nebe! Víkend by měl být slunečný, uvidíme.

to sem sledoval tu tvoji praci  super
 super 

super
 super 
Sophia sundal špunty z CB ... a ... na islandu se probudila sopka ...  

am2 píše:Sophia sundal špunty z CB ... a ... na islandu se probudila sopka ...
 a stále bouříí, sophia dej tam ty spunty zpet
  a stále bouříí, sophia dej tam ty spunty zpet 
ne, nedavej,pust to na plno 

am2 píše:Sophia sundal špunty z CB ... a ... na islandu se probudila sopka ...
Odpusťte Islandu dluhy ... a on vypne sopku

Jou, zdarec všem.
Tak dneska jsem byl giftovat, v mém okolí je cca 6 věží, nejbližší je tak 3 kiláky a nejvzdálenější tak 7 kiláků.
Šoupnul jsem TBčka do auta a hurá na ně. Uplně na tělo jsem se dostal jen ke dvoum, ostatní jsem ogiftoval asi tak ze vzdálenosti 40-100 metrů, páč byly mezi obydlenejma barákama a vesničani by asi nechápali co chce chlápek s lopatkou u plotu smrťověže.
Bylo šedivo, zataženo... a šedivo a zataženo zůstalo i potom, tak trochu jsem očekával spektakulárnější efekty jako třeba ty díry s kusy modrýho nebe a tak, ale nic. Spustil se déšť. Tedka jsem vyrobil ještě další 3 tbčka, ogiftuju si stromy u baráku, v baráku mám už 4 TBčka.
Nepředpokládám, že něco dělám špatně, prostě asi to počasí dneska je moc silný neboco. Já nevim. Co myslíte ?
Ani nevim, jestli Chebsko někdo předtim giftoval.. nepředpokládám. Je možný, že to spustilo ten déšt, nebo tak..

Tak dneska jsem byl giftovat, v mém okolí je cca 6 věží, nejbližší je tak 3 kiláky a nejvzdálenější tak 7 kiláků.
Šoupnul jsem TBčka do auta a hurá na ně. Uplně na tělo jsem se dostal jen ke dvoum, ostatní jsem ogiftoval asi tak ze vzdálenosti 40-100 metrů, páč byly mezi obydlenejma barákama a vesničani by asi nechápali co chce chlápek s lopatkou u plotu smrťověže.
Bylo šedivo, zataženo... a šedivo a zataženo zůstalo i potom, tak trochu jsem očekával spektakulárnější efekty jako třeba ty díry s kusy modrýho nebe a tak, ale nic. Spustil se déšť. Tedka jsem vyrobil ještě další 3 tbčka, ogiftuju si stromy u baráku, v baráku mám už 4 TBčka.
Nepředpokládám, že něco dělám špatně, prostě asi to počasí dneska je moc silný neboco. Já nevim. Co myslíte ?
Ani nevim, jestli Chebsko někdo předtim giftoval.. nepředpokládám. Je možný, že to spustilo ten déšt, nebo tak..