Reptiliáni kontrolují vládnoucí síť.. jak?
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reptiliáni kontrolují vládnoucí síť.. jak?
Mašek je reptilián!
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Ale no tak chlapci
Ahoj lidičky! Právě mi pošťačka přinesla knihu David Icke : Jen Nekonečná láska je skutečná.Tak jsem ji prolistovala, semtam něco přečetla.Tam to všechno je-o reptoších, matrixu atd.Už se těším, až si večer zalezu do postele s touto knížkou.
Nieco ako "reptiliani" existuje.No nemyslite si ze je to tak ako ked fyzicky vidite cloveka alebo zviera.Mozte ich vidiet ale nie v tomto rozmernom"3D" svete.Napriklad ked vnimate kundalinie mate otvorene cakry a prudi vami energia v takychto vyssych stavoch "sferach" mozte vidiet bytosti inej "dimenzie".
My vnimame velmi malo oproti tomu co dokazeme vnimat.Dokazeme splynut s energiou napojit sa atd..
Teda kazda forma zivota ma este nejaku formu zivota.Akoze dusu.
My vnimame velmi malo oproti tomu co dokazeme vnimat.Dokazeme splynut s energiou napojit sa atd..
Teda kazda forma zivota ma este nejaku formu zivota.Akoze dusu.
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
V životě se učím věřit jenom tomu, co vidím na vlastní oči, co cítím na vlastní kůži, nebo co mi potvrdí můj vnitřní hlas - moje nitro. Ohledně reptošů mlčí... takže nevím. S žádným jsem se ještě nesetkal, takže v tomto ohledu patřím ke skeptikům, i když např. David Icke je můj oblíbený konspirátor.
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Ano ale ked sa "tam dostanes" teda vnimas rozsirene zaziju vsetky tvoje zmysli to co este nezazili aj tie o ktorych si netusil ze ich mas.
Podle mě je tento postoj asi jeden z nejlepších.Galliano píše:V životě se učím věřit jenom tomu, co vidím na vlastní oči, co cítím na vlastní kůži, nebo co mi potvrdí můj vnitřní hlas - moje nitro. Ohledně reptošů mlčí... takže nevím. S žádným jsem se ještě nesetkal, takže v tomto ohledu patřím ke skeptikům, i když např. David Icke je můj oblíbený konspirátor.
Co se týče reptošů, znalost ohledně jich není nutná ani rozhodující pro duchovní vývoj. Někdy by to mohlo naopak i odvádět od práce na sobě. I různé schopnosti jako vidění jiných dimenzí nejsou patrně cílem duchovního růstu, ale jen jeho průvodním jevem.
Neobmedzujte sa zmyslami ktore poznate a otvorte sa novym.
Ahoj, neví náhodou někdo jak se jmenuje takový starý film asi z 80. let. Jeden chlápek narazí na nějaké brýle, co se válí na zemi, tak si je vezme a pak si všimne, že nejsou obyčejné ale vidí přes ně realitu a právě ty bytosti " reptoše" pak si je sundá a vidí zase" normálně " .Končí to tím, že zničí satelit co vysílá do vesmíru a na naší celou planetu, abysme je viděli jako lidi a ne jako reptoše. Mno a úplný konec je to, že satelit zničí a odhalí chlapíka v hospodě Na něj začnou všichni zírat a on co je? Neví někdo prosím název filmu dík..
Ten film se jmenuje ,Oni žijí,
Jéé díky, už to valí do pc To je ale rychlost odpovědi, fakt dík
Ještě něco, čtu články o Matthew...mno sice je to láskyplný, ale to co tvrdí o Obamovi se mi příčí, že je osvícená bytost a že máme vydržet a takový žvásty! Prostě pro mne je to další reptoš ať si tvrdí kdo chce co chce. Pro mne je to jen černej bubák , co nám ještě hodně zatopí.
- truthseeker
Tady je NÁDHERNEJ klípek z toho filmu - na dnešní dobu jak ulitý, pamatuju ho, ale myslel jsem, že v něm hraje Kurt Russell, chyba paměti
http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs
Tauri: Nevím, co si o těch novej prorocích myslet... Matthewa neřeším, Little Grandmother je mi těžce sympatická, ale i na ni se najde pár věcí, viz http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=2871.0
Ale to už bysme byli trochu mimo mísu.... jo a mimochodem, eště párkrát na mě vykoukne homer a asi mi z toho šibne.
http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs
Tauri: Nevím, co si o těch novej prorocích myslet... Matthewa neřeším, Little Grandmother je mi těžce sympatická, ale i na ni se najde pár věcí, viz http://www.newagefraud.org/smf/index.php?topic=2871.0
Ale to už bysme byli trochu mimo mísu.... jo a mimochodem, eště párkrát na mě vykoukne homer a asi mi z toho šibne.
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Hehe Tak Homer ti vadí? to snad nee, jen kouká co se tady děje Na Matthew koukám na orgonetu, ale nění to můj idol. Co se týče Little Grandmother, tak se mi zamlouvá, prostě příjde mi fajn Co jsem myslel? Jen to že tam byl taky článek Obamovi, jak si ho chválí a že ještě musíme vydržet...Jak je to vyspělá duše a blá blá blá..Když tu rozvádim Obamu, tak prostě mam už plný zuby těch jeho blbých keců. Už se to ani nedá poslouchat, jak pořád krmí lidi. Celkem se divim, že s tim amíci nic nedělaj. Docela jsemi rád, že máme za prezidenta právě Klause a ne jinýho vola
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
No, chanelling bych nebral jako jednoznačnej zdroj informací.
1. nevíte, kdo se napojil, kdo k vám mluví a co má za lubem
2. nevíte, jestli ten zprostředkovatel informace neovlivňuje
3. nevíte, jestli to celý není vymyšlený
Takže s těmahle informacema každopádně opatrně. Je to zrádný slepě věřit a neprověřovat.
Ne všechno, co se objeví na alternativních webech je pravda. A to platí i pro orgo.cz.
Jinak s Matthewem mám taky problém právě kvůli jeho obhajobě Obamy... Proto Matthewa vnímám spíš jako manipulovaný a vykonstruovaný chanelling a beru ho s odstupem.
O Obamovi jsem se dozvěděl nejvíc informací (pouze negativních) od Alexe Jonese, kterýho taky obviňujou z "inside jobu", takže v dnešní době si člověk vůbec nevybere a je doopravdy potřeba dát prostor svýmu nitru a pečlivě naslouchat. Naše vyšší já nikdy nelže.
1. nevíte, kdo se napojil, kdo k vám mluví a co má za lubem
2. nevíte, jestli ten zprostředkovatel informace neovlivňuje
3. nevíte, jestli to celý není vymyšlený
Takže s těmahle informacema každopádně opatrně. Je to zrádný slepě věřit a neprověřovat.
Ne všechno, co se objeví na alternativních webech je pravda. A to platí i pro orgo.cz.
Jinak s Matthewem mám taky problém právě kvůli jeho obhajobě Obamy... Proto Matthewa vnímám spíš jako manipulovaný a vykonstruovaný chanelling a beru ho s odstupem.
O Obamovi jsem se dozvěděl nejvíc informací (pouze negativních) od Alexe Jonese, kterýho taky obviňujou z "inside jobu", takže v dnešní době si člověk vůbec nevybere a je doopravdy potřeba dát prostor svýmu nitru a pečlivě naslouchat. Naše vyšší já nikdy nelže.
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com